Kombinasi kopi dan susu berkualiti menyempurnakan rasa kopi sebenar , itulah yang sering disediakan oleh barista profesional. Kini Nespresso memperkenalkan tiga pilihan sensasi kopi edisi terhad yang khas disediakan dengan susu.

Diinspirasikan dari rasa kompleks kopi dan kepakaran menyediakan susu dari barista. Nepresso perkenal tiga pilihan kopi iaitu BARISTA Chiaro untuk Cappucino, BARISTA Scuro untuk Espresso Machiato dan BARISTA Corto seperti black Ristretto.

Keenakan Kopi Nespresso Edisi Terhad

Keenakan Kopi Nespresso Edisi Terhad

IKLAN

Hasil daripada keseimbangan yang sempurna ciptaan ini membawakan ciri-ciri yang luar biasa. Bagi memperkenalkan koleksi BARISTA edisi terhad ini, Nepresso telah bekerjasama dengan Barista Terbaik Malaysia, Jason Loo, Juara Kejohanan Barista Malaysia. Jason mengolah resipi menggunakan kopi Nespresso mengikut cita rasa tempatan.

IKLAN

Keenakan Kopi Nespresso Edisi Terhad

IKLAN

Kopi BARISTA Chiaro, Scuro dan Corto berada secara terhad di www.nespresso.com bermula 4 September 2017. Untuk maklumat lanjut mengenai koleksi BARISTA, boleh hubungi Nespresso Malaysia di talian 1800 80 701.

Sentiasa up to date tentang tempat healing dan relax dengan LIBUR.
Berlibur dan download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI