25.8 C
Shah Alam

Video

Terkini

Shah Alam
broken clouds
25.8 ° C
26 °
25.6 °
88 %
0.3kmh
75 %
Sun
25 °
Mon
34 °
Tue
31 °
Wed
31 °
Thu
32 °

Randommm!

Berita

Berita

Nak Kelainan Ketika Melancong, Wanita Ini Rakam Foto Kenangan ‘Pelik’

Selalunya kalau kita berpeluang travel atau singgah di mana-mana tempat yang menarik, pasti kita ingin merakam gambar kenangan secantik dan sebaik mungkin. Lagi-lagi kalau anda seorang wanita, gambar mesti nampak kurus, tirus, ramping dan macam-macam gaya yang boleh nampak 'elok' di mata umum.Namun tidak buat wanita bernama Stephanie Leigh Rose ini. Dia ingin membuat kelainan dalam setiap foto yang dibidik dengan gaya sedang 'mati' di setiap lokasi menarik yang dijejak.

Tips & Bajet

Si Kaki Travel & Si Penggemar Sukan Lasak Patut Beli Dron Tak?

Seronok tengok orang kongsi gambar 'travel' di sosial media. Makin kreatif dan pelbagai gambar-gambar serta video yang diambil. Menjadi fenomena dan tren hari ini dalam kalangan kaki travel akan membawa gajet seperti dron. Katanya kepuasan lebih dapat jika mempunyai hasil foto atau video sudut gambar yang pelbagai. 

Guideline Yang Boleh Dijadikan Panduan Dalam Pemilihan Kasut Travel Pertama Anda

Ramai selalu buat silap dalam pemilihan kasut, lebih-lebih lagi kasut yang nak digunakan untuk travel. Banyak kes kaki lenguh, melecet malah tercabut kuku kaki pernah berlaku.

Takut Beg Hilang Kena Curi? Mari Cuba 4 Jenama Beg Anti-Pencuri Ni

Kes kecurian kepada pelancong ni memang dah selalu terjadi malah ada banyak jenis kes dan berlaku - rompak, ragut, potong beg, dan penyeluk saku. Maka dengan kes-kes sebegini terhasil la ciptaan backpack yang mempunyai ciri-ciri anti-pencuri.

Travel Pun Kena Jaga Kebersihan Dan Ini 30+ Item Yang Wajib Ada Dalam Toiletries...

Dalam toiletries ni la ada semua kelengkapan kebersihan diri macam sabun mandi, shampoo, ubat gigi, dan macam-macam lagi benda lain.

Travel Pocket Wifi Dongle Atasi Masalah Tak Ada Internet, Sewa On-The-Go Je Di KLIA...

Dengan adanya pocket wifi ini, anda tidak perlu lagi pening kepala untuk mencari wifi hotspot di hotel atau tempat tumpuan awam ketika berada di luar negara.

Isu

Kaki Travel

KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI

© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: