Menginap di V E Hotel & Residence, Bangsar South yang menjanjikan penginapan yang sangat memuaskan di Kuala Lumpur dengan reka bentuk moden. Menyediakan kemudahan, keselesaan dan akses mudah buat pelancong perniagaan di Bangsar South, sebuah hab komersial dan gaya hidup yang kian berkembang maju di kota Kuala Lumpur.

Menginap Di Lokasi Strategik Ini Memudahkan Anda Melancong Ke Kuala Lumpur

Inapan ideal di tengah kota

V E Hotel & Residence Bangsar South (V E Bangsar South) ialah jenama hotel empat bintang merupakan pilihan tepat buat sesiapa jua yang mencari inapan strategik di tengah kota . Terletak berdekatan dengan KL Sentral, stesen Transit Aliran Ringan utama di bandar yang menghubungkan terus ke kereta api ekspres menuju ke Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur, hotel ini menyediakan kemudahan dan keselesaan untuk bergerak. Dengan sejumlah 337 buah bilik mewah dan bilik suite penjuru yang serba lengkap berserta 90 bilik kediaman servis apartmen dan berkelengkapan penuh yang mempunyai satu serta dua  bilik tidur, hotel ini merupakan pilihan tambahan yang amat tepat buat kawasan yang semakin berkembang maju.

Menginap Di Lokasi Strategik Ini Memudahkan Anda Melancong Ke Kuala Lumpur

Pelbagai pilihan untuk penginapan

Direka dengan penuh teliti, V E Bangsar South menampilkan ruang lobi yang luas berserta tiga kaunter penyambut tetamu bagi menjamin proses daftar masuk dilakukan dengan pantas. Tetamu boleh memilih bilik mewah, bilik suit atau bilik mewah perniagaan yang menyediakan akses kepada kemudahan istirehat yang bersifat peribadi.

IKLAN

tetamu boleh menempah kediaman hotel yang mempunyai satu atau dua buah bilik tidur dengan kemudahan daftar masuk dan lif yang berasingan

Memasuki ke ruang apartmen satu bilik, memberikan keselesaan buat anda yang datang bersama keluarga. Apa yang menariknya ruang tamu dilengkapi dengan set sofa dan juga TV LCD untuk lepak santai sambil menonton program kesukaan.

Menginap Di Lokasi Strategik Ini Memudahkan Anda Melancong Ke Kuala Lumpur Menginap Di Lokasi Strategik Ini Memudahkan Anda Melancong Ke Kuala Lumpur Menginap Di Lokasi Strategik Ini Memudahkan Anda Melancong Ke Kuala Lumpur Menginap Di Lokasi Strategik Ini Memudahkan Anda Melancong Ke Kuala Lumpur Menginap Di Lokasi Strategik Ini Memudahkan Anda Melancong Ke Kuala Lumpur Menginap Di Lokasi Strategik Ini Memudahkan Anda Melancong Ke Kuala Lumpur

Di lantai yang sama ruang dapur dan ruang makan tersedia buat pengunjung. Lengkap dengan kabinet dapur  serta peralatan elektrik seperti peti sejuk, microwave dan mesin basuh memberi kemudahan. Ruang bilik juga dilengkapi dengan TV LCD. Tilam yang empuk memberikan anda istirehat yang sebenar. Bilik ini dilengkapi dengan wardrobe dan juga bilik air. Anda tidak perlu berebut kerana di luar bilik juga disediakan tandas.

Kemudahan amenity yang pelbagai

V E Bangsar South direka dengan ciri-ciri kepekaan moden yang memberi tumpuan terhadap penyediaan keperluan yang tepat, seperti katil yang besar, sambungan WiFi yang bagus, kemudahan dan ameniti yang amat teliti, perkhidmatan yang penuh perhatian serta lokasi yang strategik. Direka dengan gaya pancuran air yang mengagumkan, podium ini menempatkan restoran hotel untuk menjamu selera sepanjang hari, dikenali sebagai The Straits Estate, berserta tiga bilik menjamu selera peribadi, sebuah bar kawasan terbuka dan ruang istirehat, kolam yang amat luas, serta gimnasium yang serba lengkap dan dibuka 24 jam.

IKLAN

Menginap Di Lokasi Strategik Ini Memudahkan Anda Melancong Ke Kuala Lumpur Menginap Di Lokasi Strategik Ini Memudahkan Anda Melancong Ke Kuala Lumpur

Design restoran yang classy..

Di sini terdapat empat in-house kafe dan restoran iaitu The Straits Estate, Kiosk The Deli, Veranda Bar & Lounge dan Poolside Cafe. Restoran The Straits Estate dibina menghadap central garden courtyard dengan sebuah kolam yang menambah suasana tenang. Manakala di lobi Kisosk The Deli, pengunjung boleh menikmati hidangan ringkas seperti gourmet sandwich, salad dan pastries bersama pilihan snek tradisional tempatan. Anda boleh  singgah menikmati minum petang di sini sambil menghirup kopi atau teh.

Menginap Di Lokasi Strategik Ini Memudahkan Anda Melancong Ke Kuala Lumpur Menginap Di Lokasi Strategik Ini Memudahkan Anda Melancong Ke Kuala Lumpur Menginap Di Lokasi Strategik Ini Memudahkan Anda Melancong Ke Kuala Lumpur

IKLAN

Swimming sambil minum cocktail

Bagi yang suka berenang, jangan lepaskan peluang. Santai di area kolam renang memberi pandangan yang menarik sambil menikmati bangunan-bangunan di sekitar Bangsar South. Kolam untuk kanak-kanak turut disediakan . Kesemua kemudahan ini terletak di tingkat tiga.

Menginap Di Lokasi Strategik Ini Memudahkan Anda Melancong Ke Kuala Lumpur

Turut sesuai untuk event korporat

Untuk mesyuarat dan sebarang acara, V E Bangsar South terletak berhampiran dengan Pusat Persidangan & Acara Connexion, pengurus acara terkemuka yang mengurus kemudahan yang memiliki pelbagai fungsi menarik dan mampu memuatkan sehingga 2,000 peserta, selain mudah diakses terus dari hotel. Sesungguhnya hotel ini amat tepat untuk pelancong komersial dan kumpulan perniagaan, V E Bangsar South direka dengan ciri-ciri kepekaan moden. Terima kasih V E Hotel & Residence Bangsar South untuk penginapan yang sangat selesa.

Menginap Di Lokasi Strategik Ini Memudahkan Anda Melancong Ke Kuala Lumpur Menginap Di Lokasi Strategik Ini Memudahkan Anda Melancong Ke Kuala Lumpur

Sentiasa up to date tentang tempat healing dan relax dengan LIBUR.
Berlibur dan download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI