Print

Hadir dengan hasrat merangsang ekonomi pelancongan serta mendukung inisiatif kerajaan merancakkan semula aktiviti pelancongan, Traveloka, Adiaplikasi Pelancongan untuk Asia Tenggara, telah melancarkan kempen sambutan Tahun Baharu Cina (CNY) 2022.

Kempen ini yang akan berlangsung dari 24 Januari hingga 6 Februari 2022 bakal menyajikan pelbagai tawaran CNY serta penjimatan tambahan buat warga Malaysia.

Angelica Chan, Pengurus Pasaran Negara, Traveloka Malaysia, menyatakan bahawa musim perayaan secara tradisinya merupakan waktu yang dedikasikan untuk melawat dan meluangkan masa bersama ahli keluarga serta rakan taulan.

Traveloka menawarkan kemudahan tempahan pelancongan saat akhir untuk membantu orang ramai mengunjungi yand tersayang sambil memastikan garis panduan keselamatan dan kesihatan yang ketat diamalkan ketika pandemik ini.

“Pada Tahun Baharu Cina kali ini, kami berbesar hati untuk memperkenalkan aneka tawaran istimewa untuk warga Malaysia bagi membolehkan mereka memaksimumkan penjimatan di samping mencipta kenangan bersama insan kesayangan mereka.

“Traveloka sedang menyediakan pelbagai tawaran dan promosi bagi penerbangan, hotel, tarikan pelancong dan banyak lagi, menjadikan detik yang diluangkan bersama insan tersayang lebih manis. Dengan itu, kami juga ingin menggalakkan para pelancong untuk mendahulukan aspek kesihatan dan keselamatan keluarga masing-masing dan individu di sekeliling dengan mengamalkan SOP seperti yang digariskan ketika melancong,” jelasnya lagi.

IKLAN

Variasi Pilihan Pelancongan Bajet & Mampu Milik Diperkenalkan Traveloka Sempena Ketibaan Tahun Baharu Cina

Pahang, Melaka dan Johor antara destinasi tumpuan pelancong

Sepanjang kempen ini, warga Malaysia akan disajikan dengan promosi jualan Tahun Baharu Cina Traveloka yang dirumus khas untuk para individu yang ingin pulang ke pangkuan keluarga, termasuk pelancong tegar yang ingin merebut peluang untuk mendapatkan tawaran-tawaran yang berbaloi bagi akomodasi, penerbangan, dan tarikan.

Traveloka juga telah mempamerkan beberapa destinasi popular yang sedang diberi perhatian oleh pengguna, ia termasuk Pahang, Melaka, Pulau Pinang, Kuala Lumpur, Johor, dan Langkawi.

IKLAN

Para pelancong dapat menikmati penjimatan setinggi 30% dengan membuat tempahan akomodasi mereka di Traveloka, berserta kupon bernilai RM888 bagi penerbangan, hotel, dan Xperience, segmen khas Traveloka bagi tempahan eksperiensial untuk memperkayakan gaya hidup para pelancong.

Kupon akan diagihkan sepanjang hari, dan kupon istimewa akan disediakan dari jam 6 petang hingga 9 malam setiap hari, menggalakkan pelancong untuk merebut lebih banyak tawaran menarik apabila mereka membuat tempahan akomodasi bersama Traveloka.

Merealisasikan aspirasi kembara anda

Traveloka yang berpangkalan di Indonesia telah diasaskan pada tahun 2012 dengan misi untuk menunaikan aspirasi pelancongan dan gaya hidup para pelanggan. Sebagai jenama pilihan bagi para pelancong di Asia Tenggara, Traveloka diyakini oleh pengguna untuk menawarkan perkhidmatan-perkhidmatan yang penting termasuk pemprosesan transaksi bernilai tinggi.

IKLAN

Ditunjangi oleh teknologi inovatif berpaksikan manusia – termasuk rekomendasi AI, ‘chatbot’ khas, serta model risiko kredit kami – Traveloka menawarkan pengalaman yang benar-benar komprehensif, lancar, dan lebih diperibadikan dalam industri ini.

Variasi Pilihan Pelancongan Bajet & Mampu Milik Diperkenalkan Traveloka Sempena Ketibaan Tahun Baharu Cina

Traveloka telah menembusi pasaran Malaysia pada tahun 2015, menawarkan kemudahan untuk menempah penerbangan dan hotel melalui platform/aplikasi dalam talian. Sejak itu, Traveloka telah memperluaskan portfolio produknya di dalam negara, dimulakan dengan rangkuman pelbagai jenis tarikan dan aktiviti untuk membantu para pelanggan kami merealisasikan keperluan pelancongan mereka menerusi sebuah platform yang holistik.

Kini, Traveloka merupakan sebuah adiaplikasi pelancongan dengan misi untuk menunaikan aspirasi pelancongan dan gaya hidup para pelanggan, menawarkan sembilan produk dan perkhidmatan buat warga Malaysia seperti Penerbangan, Hotel, Xperience, Penerbangan + Hotel, Vila & Pangsapuri, Pemindahan Lapangan Terbang, Kereta Sewa, dan Pas JR Traveloka Malaysia merupakan satu-satunya adiaplikasi pelancongan yang berdaftar dengan Kementerian Pelancongan, Seni dan Budaya (MoTAC) Malaysia.

Sentiasa up to date tentang tempat healing dan relax dengan LIBUR.
Berlibur dan download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI