Tidak lengkap percutian ke utara tanah air jika tidak berkunjung ke Pulau Langkawi yang digelar bandar raya pelancongan kerana pastinya memberikan pengalaman manis kepada pelancong.

Bagi mereka yang menggemari dan terpikat dengan suasana pusat percutian itu sudah tentunya tidak teragak-agak untuk berkunjung semula ke Pulau Langkawi sebagai destinasi pelancongan wajib. Ini kerana Pulau Langkawi memiliki banyak keistimewaan bukan hanya daripada aspek keindahan semula jadi, tetapi juga kepelbagaian cerita legenda yang menarik.

Mereka yang datang bercuti ke Pulau Langkawi sering kali berkunjung ke destinasi ‘biasa’ yang menjadi kelaziman pelancong. Tidak salah pun, tetapi jika anda mencari sisi lain bagi pulau lagenda ini atau ingin foto percutiaan yang berbaza daripada orang lain yang datang ke sini, boleh berkunjung ke lokasi yang dicadangkan saudara Aziz Jalil

IKLAN

Hidden Gems & Diamond Paradise In Langkawi

Bagi siapa yang ada plan nak pergi trip ke Langkawi, ini antara tempat baru dan lain dari yang lain korang boleh pergi.Tempat bergambar yang paling sesuai dengan view yang cantik dan menarik.

IKLAN

11 Sisi Lain Langkawi. Try La Explore Lokasi Hidden Gems Pulau Lagenda, Mesti Tak Menyesal! 11 Sisi Lain Langkawi. Try La Explore Lokasi Hidden Gems Pulau Lagenda, Mesti Tak Menyesal! 11 Sisi Lain Langkawi. Try La Explore Lokasi Hidden Gems Pulau Lagenda, Mesti Tak Menyesal! 11 Sisi Lain Langkawi. Try La Explore Lokasi Hidden Gems Pulau Lagenda, Mesti Tak Menyesal! 11 Sisi Lain Langkawi. Try La Explore Lokasi Hidden Gems Pulau Lagenda, Mesti Tak Menyesal! 11 Sisi Lain Langkawi. Try La Explore Lokasi Hidden Gems Pulau Lagenda, Mesti Tak Menyesal! 11 Sisi Lain Langkawi. Try La Explore Lokasi Hidden Gems Pulau Lagenda, Mesti Tak Menyesal! 11 Sisi Lain Langkawi. Try La Explore Lokasi Hidden Gems Pulau Lagenda, Mesti Tak Menyesal! 11 Sisi Lain Langkawi. Try La Explore Lokasi Hidden Gems Pulau Lagenda, Mesti Tak Menyesal! 11 Sisi Lain Langkawi. Try La Explore Lokasi Hidden Gems Pulau Lagenda, Mesti Tak Menyesal! 11 Sisi Lain Langkawi. Try La Explore Lokasi Hidden Gems Pulau Lagenda, Mesti Tak Menyesal! 11 Sisi Lain Langkawi. Try La Explore Lokasi Hidden Gems Pulau Lagenda, Mesti Tak Menyesal! 11 Sisi Lain Langkawi. Try La Explore Lokasi Hidden Gems Pulau Lagenda, Mesti Tak Menyesal!

IKLAN

Antara tempat menarik ialah:

 • Pantai Sungai Cenang
 • Hutan Selat Panchor
 • Gunung Raya
 • Blue Pool, Telaga 7
 • Teluk Tanjung Rhu
 • Air Terjun Temurun
 • Datai Golf Club
 • Pantai Datai
 • Pantai Batu Reban
 • Cenang Breakwater Bridge
 • Sunset Laut Terbelah pantai Tanjung Rhu

Menarikkan? Jom la cuti-cuti Malaysia~

Sentiasa up to date tentang tempat healing dan relax dengan LIBUR.
Berlibur dan download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI