Bagi yang tercari-cari lokasi percutian dalam negara, mungkin boleh masukkan Ehsan Water Park sebagai destinasi pilihan.

Terletak di Pasir Panjang, Port Dickson taman tema ini bakal dibuka seawal Februari 2021 ini dan menjanjikan seribu keseronokan berbeza untuk pengunjung. Dahulu lokasi percutian ini adalah Tiara Beach Resort sebelum ditukar kepada Primaland Port Dickson Resort & Convention sebelum pengurusan baru mengambil alih tempat ini dan menamakannya sebagai Ehsan Water Park.

Tidak hanya menawarkan penginapan selesa, bagi daya tarikan pelancongan sempena pembukaannya, Ehsan Water Park menawarkan promosi berbaloi-baloi untuk pengunjung.

IKLAN

Harga tiket serendah RM199 untuk enam orang dewasa/kanak-kanak boleh dibeli (pakej keluarga) dan lebih menarik lagi dengan pembelian ini, akan memperoleh 4 set makanan. Lebih berbaloi, tiket yang dibeli sempena promosi ini boleh digunakan dalam tempoh setahun dari tarikh ia dibeli. Pendek kata, siapa cepat dia dapat.

IKLAN

Ehsan Water Park, Taman Tema Terkini Bakal Dibuka Di Port Dickson

IKLAN

Selain menawarkan taman tema air, bagi yang ingin mengadakan sebarang majlis, Grand Ballroom di lokasi ini mampu menampung 1500 orang tetamu dalam satu-satu masa bagi yang ingin mengadakan seminar, majlis perkahwinan dan sebagainya.

Jangan tunggu lama-lama, nanti kehabisan tiket promosi berbaloi ini.

Sentiasa up to date tentang tempat healing dan relax dengan LIBUR.
Berlibur dan download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI