Lexis Hibiscus Port Dickson, resort dengan rekaan seakan bunga kebangsaan Malaysia, telah memenangi bukan satu, namun dua anugerah semasa Haute Grandeur Global Hotel Awardsyang diadakan di Bangkok. Ia merangkul ‘Villa Kolam Terbaik’ dan ‘Best Family Resort’ untuk Malaysia.

“Memenangi kedua-dua Anugerah Haute Grandeur adalah bukti dan kehebatan untuk resort Lexis, dan bukti bagi meningkatkan pemasaran, persepsi tetamu dan pendapatan,” kata Presiden Lexis Hotel Group, Mandy Chew Siok Cheng.

IKLAN

Setiap tahun, hotel mewah di dunia bersaing mendapatkan penghargaan tertinggi dalam kecemerlangan keseluruhan dan sumbangan terbesar kepada industri. Penghargaan diiktiraf melalui proses penarafan yang ketat, berdasarkan konsep unik eksklusif Haute Grandeur.

IKLAN

Dengan maklum balas yang berkualiti daripada tetamu dan bukannya jumlah undi oleh orang awam atau hakim, keadilan, ketelusan dan hasil yang tidak berat sebelah dijamin.

IKLAN

Pemenang merupakan hotel dan spa yang membezakan diri mereka melalui kecemerlangan di semua peringkat dan kemewahan serta menawarkan pengalaman kepada tetamu yang tidak dapat dibandingkan.

Lexis Hibiscus menang dua anugerah prestij
Dua anugerah yang berjaya dimenangi
Sentiasa up to date tentang tempat healing dan relax dengan LIBUR.
Berlibur dan download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI