IKEA secara rasmi memperkenalkan katalog baru 2018 di Malaysia dengan idea segar di ruang tamu. Bertemakan ‘Make Room for Life’, katalog ini memberi tumpuan gaya hidup baru di ruang tamu untuk membantu anda membuat lebih banyak ruang.

Dengan katalog tahun ini, IKEA menginginkan rakyat Malaysia untuk perbaharui semula ruang untuk teman, perayaan, bermain dan alam semula jadi , empat perkara yang mustahak untuk kehidupan yang lebih baik di kediaman.

“Dalam Katalog IKEA 2018, kami ingin memberi inspirasi kepada rakyat Malaysia untuk melihat di luar kekangan ruang dan memberi ruang kepada perkara-perkara penting dalam kehidupan mereka. Kami faham bahawa cara orang bertemu, bersosial dan hidup telah berubah – terutamanya di ruang tamu. Justeru, kami menawarkan rekaan yang terbaik, mampu dimiliki bukan sahaja memenuhi keperluan malah juga kesejahteraan emosi mereka.

IKLAN

Jansen menambah, fokus IKEA di ruang tamu kerana bilik ini ialah pusat aktiviti seharian dan memenuhi keperluan manusia. Ruang tamu moden pelbagai fungsi dan mempunyai kemungkinan yang tidak terhad bergantung kepada hari, masa dan keadaan.

IKLAN

Antara yang terbaharu dalam katalog IKEA 2018 seperti pelbagai pilihan produk dan kelengkapan rumah, tip dan idea dan kerjasama dengan firma rekaan terkemuka Denmark, Hay dan Tom Dixon dari Britain untuk idea dekor yang menarik dan unik.

IKLAN

Katalog IKEA 2018 mula dihantar ke seluruh kediaman di Lembah Klang bermula hari ni sehingga 19 September dan pelanggan boleh juga mendapatkannya di IKEA Damansara dan Cheras bermula 18 September serta muat turun aplikasi IKEA Catalogue daripada Apple Store dan Google Play Store dan versi digital IKEA.my/catalogue.

Acara turut meriah dengan kehadiran pemenang pingat emas World Memory Championship 2014, Yanjaa Wintersoul dengan keistimewaan mempunyai daya ingatan yang tajam dan mampu menghafal kesemua 328 muka surat katalog IKEA 2018.

Sentiasa up to date tentang tempat healing dan relax dengan LIBUR.
Berlibur dan download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI