Tak jauh dari Kuala Lumpur, bagi yang inginkan percutian ala desa Inggeris bolehlah berkunjung ke Cottage Homes PD yang cukup cantik dan indah.

Serba fancy dan warna-warni, penginapan ini yang mula beroperasi sejak 2018 terletak di Kg. Sawah Sunggala dan berada tidak jauh dari Pantai Teluk Kemang.

Menawarkan dua jenis penginapan untuk pengunjung, bagi yang datang bersama keluarga boleh memilih untuk tinggal di Mini Bungalow yang mana cottage yang ada dibahagikan mengikut warna.

Untuk yang datang berdua atau bertiga pula boleh memilih studio suites yang juga berkonsepkan cottage berwarna.

IKLAN

Bilik yang lengkap dengan penghawa dingin dan fasiliti lain, kat sini juga anda boleh bersantai sambil bergambar di beberapa spot yang cantik berkonsepkan taman Inggeris. Tak payah ke luar negara, bercuti kat sini pun dah rasa macam kat over sea.

Bagi yang nak buat majlis keraian, hari jadi dan sebagainya, tempat ini turut menyediakan ruangan dan alatan lengkap untuk BBQ.

IKLAN

Tempat cantik, harga bilik bermula daripada RM180 semalam.

IKLAN

Alamat:  Kg. Sawah Sunggala Port Dickson, Negeri Sembilan

Sumber: FB Cottage Homes PD