Gopeng Riverstone Rainforest Retreats berkonsep percutiaan alam berupaya menzahirkan impian pencinta hijau yang inginkan waktu rehat yang selesa dengan keluarga tersayang.

Percutian Alam Di Gopeng Riverstone Rainforest Retreats. Sesuai Untuk Korang Jenis Layan Trip ‘Hijau’ Percutian Alam Di Gopeng Riverstone Rainforest Retreats. Sesuai Untuk Korang Jenis Layan Trip ‘Hijau’ Percutian Alam Di Gopeng Riverstone Rainforest Retreats. Sesuai Untuk Korang Jenis Layan Trip ‘Hijau’ Percutian Alam Di Gopeng Riverstone Rainforest Retreats. Sesuai Untuk Korang Jenis Layan Trip ‘Hijau’ Percutian Alam Di Gopeng Riverstone Rainforest Retreats. Sesuai Untuk Korang Jenis Layan Trip ‘Hijau’ Percutian Alam Di Gopeng Riverstone Rainforest Retreats. Sesuai Untuk Korang Jenis Layan Trip ‘Hijau’ Percutian Alam Di Gopeng Riverstone Rainforest Retreats. Sesuai Untuk Korang Jenis Layan Trip ‘Hijau’ Percutian Alam Di Gopeng Riverstone Rainforest Retreats. Sesuai Untuk Korang Jenis Layan Trip ‘Hijau’

image via FB Gopeng Riverstones Rainforest Retreat

Mereka yang sukakan suasana alam sekitar, ini antara pilihan lebih baik. Buat yang baru berjinak-jinak dengan aktiviti luar tentunya berasa lebih santai dan selesa dengan konsep penginapan moden dan lengkap berserta sajian makan serta minum.

IKLAN

Escape to Kampung. Perkongsian oleh Nor Hayati Abu Bakar

Bunyi macam datang dari town sangat kan. Tapi itulah the real feeling bila kami masuk kampung Chulek. Bermalam di Gopeng Riverstone Rainforest Retreats (GRRR) yang absolutely great place, dah back to nature pulak kita rasa. Lokasi Gopeng Riverstone Rainforest Retreats (GRRR) terletak di Kampung Chulek, Gopeng Perak.

IKLAN

Talked about our shortvacay kali ni, memang experience yang tak boleh tukar ganti. Si ‘3D’ seronok sakan berdayung sampan, berenang dalam kolam yang banyak anak ikan, kena pulak dalam hujan fuh happy tak mau balik.

IKLAN

Percutian Alam Di Gopeng Riverstone Rainforest Retreats. Sesuai Untuk Korang Jenis Layan Trip ‘Hijau’ Percutian Alam Di Gopeng Riverstone Rainforest Retreats. Sesuai Untuk Korang Jenis Layan Trip ‘Hijau’ Percutian Alam Di Gopeng Riverstone Rainforest Retreats. Sesuai Untuk Korang Jenis Layan Trip ‘Hijau’ Percutian Alam Di Gopeng Riverstone Rainforest Retreats. Sesuai Untuk Korang Jenis Layan Trip ‘Hijau’ Percutian Alam Di Gopeng Riverstone Rainforest Retreats. Sesuai Untuk Korang Jenis Layan Trip ‘Hijau’ Pada pagi hari pula, ronda kampung dengan nikmat kabus, air sungai yang deras mengalir, sejuk mencengkam. Hebat ciptaanNya. To GRRR owner Mr Jason, thank you for the great hospitality.

Percutian Alam Di Gopeng Riverstone Rainforest Retreats. Sesuai Untuk Korang Jenis Layan Trip ‘Hijau’ Percutian Alam Di Gopeng Riverstone Rainforest Retreats. Sesuai Untuk Korang Jenis Layan Trip ‘Hijau’ Percutian Alam Di Gopeng Riverstone Rainforest Retreats. Sesuai Untuk Korang Jenis Layan Trip ‘Hijau’ Percutian Alam Di Gopeng Riverstone Rainforest Retreats. Sesuai Untuk Korang Jenis Layan Trip ‘Hijau’

 

Sentiasa up to date tentang tempat healing dan relax dengan LIBUR.
Berlibur dan download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI