Jika anda pergi ke Taiping tak perlu susah payah mencari lokasi penginapan bersesuaian.

Ini kerana Zen Retreat di Taiping Perak menjanjikain keseronokan berganda kerana pelbagai ketistimewaan ditawarkan di sini.

Antaranya villa menempatkan empat bilik dengan kemudahan kolam mandi di dalam rumah. Tidak perlu risau masa untuk mandi bila-bila masa sahaja kerana boleh mandi sepuasnya dari pagi hingga malam.

Perkongsian dari Ain Adnam ini boleh memberi idea ke mana mahu pergi jika sampai di Taiping.

Puas Mandi Pool Di Zen Retreat Taiping

Zen Retreat ,Taiping,Perak .
Check in : 4/11/2021
Check out :5/11/2021
Location (4/5)
Berdekatan dgn Zoo Taiping,Lake Garden.

IKLAN

Price
Kami stay 2hari 1malam : RM550
Proses check in dan check out senang.
Tiada deposit kebersihan pun.

Villa ni terdapat 4 bilik. Satu bilik dekat bawah. Lagi 3 bilik dekat atas dan terdapat 3 bilik air . Apa yang best pool dia dalam umah. So pagi petang malam mandi lah puas2 hehe..

IKLAN

Cuma kalau korang tak tau mana tempat nak pegi dekat Taiping, korang boleh pegi Lake Garden dia. Pemandangan cantik dekat sana.
– Lake Garden
– Trong Leisure Farm (taman itik)
– Kuala Sepetang
– Kafe Chio (sapa stay Zen Retreat dapat 10% makan kat sana)

IKLAN

Sumber: FB Cuti-Cuti Low Bajet

Artikel Berkaitan:

Staycation 4 Hari 5 Malam Di Kuching, Sarawak Sambil Layan Hiking. Bajet Hanya Bawah RM1K Je!

Tidur Di Rumah Panjang & Layan Nenas Manis. Antara Keunikan Bario Sarawak, Destinasi ‘Rare’ Patut Diterokai!

Boleh Muat 20 Orang & Kemudahan Lengkap. Homestay Teratak Biru Masjid Tanah Melaka, Sesuai Untuk Family Day!