Teringin nak rasa tinggal di rumah selebriti terkenal?

Rumah agam milik aktor ternama Bollywood, Shah Rukh Khan dan pasangannya Gauri di New Delhi, India bakal dijadikan rumah penginapan menerusi kempen ‘Home With Open Arms’.

Rumah agam Shah Rukh Khan yang pernah menerima anugerah Datuk dari kerajaan Melaka, sekali gus menjadikan kediaman milik pasangan popular itu sebagai selebriti Bollywood pertama yang menghoskan rumah penginapan melalui Airbnb.

IKLAN

Rumah Agam Datuk Shah Rukh Khan Dijadikan Rumah Penginapan Selebriti Bollywood Pertama Di Airbnb Rumah Agam Datuk Shah Rukh Khan Dijadikan Rumah Penginapan Selebriti Bollywood Pertama Di Airbnb Rumah Agam Datuk Shah Rukh Khan Dijadikan Rumah Penginapan Selebriti Bollywood Pertama Di Airbnb

Menerusi kempen itu, orang ramai berpeluang menyertai pertandingan bagi merebut peluang untuk merasai pengalaman yang turut dijadualkan oleh Gauri yang juga merupakan seorang pereka hiasan dalaman. Kediaman yang direka sendiri oleh Gauri terletak di Panchsheel Park di Selatan Delhi. Pasangan itu kini menetap di Mumbai dan sering menggunakan kediaman di Delhi ketika melawat di bandar tersebut.

IKLAN

Ini antara perkara menarik yang akan berlaku untuk pemenang kempen ini yang dijadualkan berlaku pada 13 Februari 2021:

  • Ketika menginap di kediaman pasangan itu, pemenang yang bertuah juga akan berpeluang menikmati makanan kegemaran aktor tersebut dan menonton bersama filem yang dilakonkannya.
  • Pemenang yang bertuah juga akan menerima barangan peribadi keluarga tersebut sebagai cenderamata untuk dibawa pulang.
  • Ketika menginap di kediaman pasangan itu, pemenang yang bertuah juga akan berpeluang menikmati makanan kegemaran aktor tersebut dan menonton bersama filem yang dilakonkannya.

Rumah Agam Datuk Shah Rukh Khan Dijadikan Rumah Penginapan Selebriti Bollywood Pertama Di Airbnb Rumah Agam Datuk Shah Rukh Khan Dijadikan Rumah Penginapan Selebriti Bollywood Pertama Di Airbnb Rumah Agam Datuk Shah Rukh Khan Dijadikan Rumah Penginapan Selebriti Bollywood Pertama Di Airbnb Rumah Agam Datuk Shah Rukh Khan Dijadikan Rumah Penginapan Selebriti Bollywood Pertama Di Airbnb

IKLAN

Untuk menyertai, orang ramai khasnya warganegara India perlu berkongsi apa makna ‘open arms welcome’ kepada mereka sebelum tarikh akhir pertandingan pada 30 November 2020. Pemenang akan diumumkan pada 15 Disember 2020 nanti.

image via Airbnb | astroawani

Sentiasa up to date tentang tempat healing dan relax dengan LIBUR.
Berlibur dan download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI