Itali sinonim dengan kota fesyen, piza, pasta, gelato dan pelbagai tempat romantis untuk dikunjungi termasuklah Amalfi Coast.

Lokasi ini merupakan salah satu tempat menawarkan pemandangan yang cukup indah di Itali selain Rome. Setiap pengujung pasti teruja untuk menjelajah setiap inci lokasi ini.

IKLAN

Di sini juga terletaknya kediaman yang dibina dilereng-lereng bukit serta dicat dengan pelbagai warna menjadikan ia pemandangan cukup mempesonakan ditambah pantai yang membiru sebagai latar. Siang dan malam juga bakal memberi sisi berbeza Amalfi Coast.

IKLAN

Terletak di barat daya wilayah Itali iaitu Campania, Amalfi Coast terbentang luas 30 batu sepanjang Sememanjung Sorrento. Ia memberi kelebihan kepada destinasi ini memiliki laluan pantai yang sangat cantik dengan pantai yang bersinar, curam batu, taman pokok lemon, villa pelbagai warna serta resort yang bergaya.

IKLAN

Jika anda menggembara bersama yang tersayang di Amalfi Coast cukup sesuai untuk merasai kehangatan cinta dan ketenangan. Jom layan foto indah di sini, mana tahu boleh dijadikan pilihan percutiaan idaman tahun 2020 anda.

Sentiasa up to date tentang tempat healing dan relax dengan LIBUR.
Berlibur dan download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI