Korea Tourism Organization (KTO) baru-baru ini mengumumkan pelantikan pelakon Korea, Lee Jae Wook sebagai Duta KTO.

Sebagai tanda menerima pelantikannya secara rasmi dan memulakan peranan pertamanya sebagai Duta KTO, pelakon yang sedang popular dengan drama bersiri Alchemy Of Souls itu membuat lawatan khas ke Malaysia.

Peminat yang membeli mana-mana Pakej Pelancongan Korea daripada mana-mana Agensi Pelancongan KTO yang mengambil bahagian, Syarikat Penerbangan dan Rakan Kongsi Agensi Pelancongan Dalam Talian dari 13 September hingga 11 Disember 2022 yang lalu diberi peluang untuk bertemu dengan pelakon itu secara dekat di event meet & greet “Annyeong Kawan with Lee Jae Wook” pada 20 Disember 2022.

Lee Jae Wook Jadi Duta KTO, Bertemu Peminat Di Meet & Greet “Annyeong Kawan with Lee Jae Wook”

“Kami sememangnya berbesar hati bersama Lee Jae Wook di sini sebagai Duta KTO. Dengan pelantikannya, kami berharap dapat meningkatkan lagi Korea sebagai destinasi pelancongan teratas untuk rakyat Malaysia dan mewujudkan lebih banyak peluang untuk rakyat Malaysia meneroka Korea bersama Lee Jae Wook”, kata Encik Yang Kyung Soo, Pengarah Urusan KTO.

IKLAN

Encik Yang Kyung Soo menambah, “Bersama-sama dengan Lee Jae Wook, kami teruja untuk mempersembahkan pengalaman unik dan menarik Korea Selatan melalui satu siri video di media sosial pada sesi bertemu peminat secara bersemuka. Kami mengharapkan maklum balas positif daripada peminat Malaysia, terutamanya daripada peminat K-drama dan K-pop.”

Lee Jae Wook membuat penampilan sulungnya dalam filem thriller fiksyen sains “Memories of the Alhambra (2018-2019) dan mengukuhkan lagi statusnya sebagai peneraju lelaki dalam drama fantasi terkenal Alchemy of Souls (2022).

Lee Jae Wook Jadi Duta KTO, Bertemu Peminat Di Meet & Greet “Annyeong Kawan with Lee Jae Wook”

IKLAN

Acara yang diadakan di PJPAC di 1 Utama E pada petang itu menyaksikan kemeriahan apabila peminat Malaysia memenuhi PJPAC untuk melihat sendiri selebriti itu. Ia adalah petang yang penuh dengan keterujaan dan keseronokkan kerana pelakon itu berkongsi tempat kegemarannya untuk dilawati di Korea selain memberi petunjuk tentang apa yang penonton boleh jangkakan daripada Musim 2 Alchemy of Souls yang akan datang.

Peminat bertuah juga turut membawa pulang barangan eksklusif Lee Jae Wook dan berpeluang bergambar bersama Lee Jae Wook.

Meet & Greet “Annyeong Kawan bersama Lee Jae Wook” dianjurkan oleh KTO dengan sokongan rakan kongsi agensi pelancongan yang mengambil bahagian iaitu Apple Vacations, Pusat Tempahan Syarikat Penerbangan (ABC Holidays), Airlink Travel & Tour, Esplanad Holiday, Golden Tourworld Travel (GTT). ), Ice Holiday, Parlo Tours, Holiday Tours, Malaysian Harmony Tour & Travel (MHTT) dan rakan kongsi yang mengambil bahagian termasuk CU Malaysia, Klook Malaysia, Malaysia Airlines dan History of Whoo.

IKLAN

Lee Jae Wook Jadi Duta KTO, Bertemu Peminat Di Meet & Greet “Annyeong Kawan with Lee Jae Wook”

Rakan Kongsi Rasmi, Pusat Beli-belah 1 Utama, dengan bangganya disenaraikan di antara pusat membeli-belah terbesar di dunia dan diiktiraf sebagai “The Top Shopping Mall in Malaysia” dengan lebih 750 kedai untuk membeli-belah-makan-bermain!

Untuk maklumat lanjut, lawati www.koreafest2022.com

Sentiasa up to date tentang tempat healing dan relax dengan LIBUR.
Berlibur dan download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI