Lexis Hibiscus, resort mewah yang terletak di Port Dickson memegang record Guinness World Record resort yang memiliki kolam renang terbanyak iaitu sebanyak 643 kolam renang dan 552 villa di atas laut.

Terdapat banyak pilihan bilik yang ditawarkan seperti Excutive Pool Villa, Premium Pool Villa, Premium Pool Villa (Sea view), Panorama Pool Villa, Panorama Pool Villa (Sea View), Sky Pool Villa, Royal Suite, Imperial Suite dan Presedential Suite. Bilik paling mahal di sini adalah Presedential Suite yang terletak di hujung stigma mengikut bentuk bunga raya resort ini. Ianya memiliki dua tingkat dan 4 buah bilik yang besar.


Kalau rakyat marhean mungkin berfikir banyak kali untuk menempah bilik tersebut, tetapi tidak mustahil untuk kalian juga berpeluang menginap di sini. Ini perkongsian menarik daripada puan Sabrina Tajuddin yang berpeluang menginap di bilik paling mahal tersebut, walaupun sebelum ini hanya simpan 'angan-angan' sahaja.
Mahal ke Presidential Suite semalam berharga RM7080 ini??


Semua orang mengimpikan percutian keluarga yang best best, bahkan kalau boleh hendak sediakan yang terbaik untuk yang tersayang. Segalanya bermula 3 tahun sudah, yang mana kak sab telah sendiri ALLAH izinkan dapat menyimpan wang sendiri untuk merealisasikan impian keluarga yang sebelum ini kami tidak berpeluang dan sejak sudah mengetahui strategi menyimpan ini, kami telah dapat bersama-sama menikmati percutian seperti yang diimpikan


Ditambahkan lagi Sepanjang tempoh PKP ini kaksab mengambil peluang menyimpan untuk menempah bilik yang berharga RM7080 untuk satu malam! Kata orang bilik termahal di Lexis Hibiscus, Port Dickson.

1.Presidential Suite ni ada 2bijik je, terletak di pucuk bunga raya lexis hibiscus


2.Cuba perhatikan Presential Suite situlah bilik kami, patuit RM7080 satu malam
3.Di Presidential Suite ini setiap level dalam 521 ini ada pool tau~
4.Ditingkat 2 di master bed room ada jakuzi tau uolls,


5.Layanan depa pada penghuni Presential Suite mmg VVVIP sungguh sesuai dengan harga, Alhamdulillah SubhanaAllah Allahuakhbar Allah izinkan mak abah dan adik beradik kaksab semua depa santuni dengan terbaik, happy kaksab tengok.


6. View dari tingkat 2 room 521 presidential suite
7. Ruang tamu bawah

IKLAN

TIPS PASTI BOLEH TUNAIKAN PERCUTIAN IMPIAN KELUARGA
1) NIAT NAK BAWA FAMILY (kongsi rezeki)
2) SET TARIKH (sasaran kena ada)
3) USAHA (kerjakuat yang boleh mendapatkan hasil)
3) DISIPLIN (simpan duit sikit2 konsisten)
4) KESUNGGUHAN (bila rasa komited, takkan terasa mahal itu)

IKLAN

Kesimpulannya MAHU ATAU MAHU SANGAT pasti terlaksana impian itu atas izin Allah jua

IKLAN

Semoga bermanfaat