Bila bab makan selalunya kita akan pilih tempat yang sedap dan selesa untuk lepak santai bersama teman-teman atau keluarga. Bonus bila dapat makan di restoran atau tempat yang cukup selesa untuk habiskan masa bersama.

Nak hidangan yang sedap dengan tempat yang cukup selesa, Dapur Darling yang terletak di Sekyen 9, Shah Alam antara restoran yang sering menjadi pilihan pengunjung.

Makanan Sedap, Tempat Selesa Di Dapur Darling, Nak Buat Gathering Atau Lepak Santai Memang Sesuai Sangat! Makanan Sedap, Tempat Selesa Di Dapur Darling, Nak Buat Gathering Atau Lepak Santai Memang Sesuai Sangat!

Mempunyai variasi hidangan untuk penuhi selera setiap pengunjung, Dapur Darling menawarkan hidangan barat dan jua Asian untuk pengunjung. Antara menu special yang ada kat sini adalah Nasi Tomato Ayam Merah, Chili Butter Crab, Nasi Goreng Tomyam, Sirap Bandung Darling, Scone dan banyak lagi.

Tempat ini juga sesuai untuk datang hi-tea bersama teman-teman kerana mempunyai pilihan pastri yang enak air tangan pemilik restoran ini sendiri.

IKLAN

Makanan Sedap, Tempat Selesa Di Dapur Darling, Nak Buat Gathering Atau Lepak Santai Memang Sesuai Sangat! Makanan Sedap, Tempat Selesa Di Dapur Darling, Nak Buat Gathering Atau Lepak Santai Memang Sesuai Sangat! Makanan Sedap, Tempat Selesa Di Dapur Darling, Nak Buat Gathering Atau Lepak Santai Memang Sesuai Sangat!

Selain lepak-lepak santai, jika ada yang ingin mengadakan majlis harijadi atau majlis tertutup, tak perlu risau kerana pihak restoran turut menyediakan perkhidmatan sebegitu untuk pelanggan yang berminat.

Beroperasi setiap hari kecuali Isnin dan Selasa, restoran ini dibuka pada jam 11pagi hingga 8 malam. Nak rasa sendiri keenakkan hidangan kat Dapur Darling ni, jangan lupa singgah kalau datang ke Shah Alam.

IKLAN

Makanan Sedap, Tempat Selesa Di Dapur Darling, Nak Buat Gathering Atau Lepak Santai Memang Sesuai Sangat! Makanan Sedap, Tempat Selesa Di Dapur Darling, Nak Buat Gathering Atau Lepak Santai Memang Sesuai Sangat!

Alamat: Dapur Darling, 16, Jalan Tengku Ampuan Zabedah K 9/K, Seksyen 9, 40100 Shah Alam, Selangor

Dah makan nak langsing, try guna ni https://invol.co/clb1fln

IKLAN

 

 

 

 

Sentiasa up to date tentang tempat healing dan relax dengan LIBUR.
Berlibur dan download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI