Bila puasa selalunya selera berubah-ubah, tapi paling sering nak makan makanan bercitarasa Melayu dengan pelbagai menu lain di bulan Ramadan ni. Kalau nak banyak pilihan bufet Ramadan lah tempat sesuai untuk dituju.

Menampilkan konsep Cita Rasa Malaysia dengan stall-stall hidangan, bufet Ramadan di OKAD Event Space tentu kena dengan selera yang mahukan makanan-makanan sebegini. Sambil menikmati hidangan enak, pengunjung juga boleh merakamkan gambar kenangan di dewan yang dihias cantik degnan dekorasi persis di dalam taman yang indah.

Nasi Serai & Daging Masak Lemak Hidangan Bangkit Selera Di Bufet Ramadan. Lepas Berbuka Boleh OOTD Kat Taman Indah! Nasi Serai & Daging Masak Lemak Hidangan Bangkit Selera Di Bufet Ramadan. Lepas Berbuka Boleh OOTD Kat Taman Indah! Nasi Serai & Daging Masak Lemak Hidangan Bangkit Selera Di Bufet Ramadan. Lepas Berbuka Boleh OOTD Kat Taman Indah! Nasi Serai & Daging Masak Lemak Hidangan Bangkit Selera Di Bufet Ramadan. Lepas Berbuka Boleh OOTD Kat Taman Indah!

Antara menu yang pastinya menambat hati pengunjung ialah Nasi Serai Cik Bunga , Daging Masak Lemak Cili Padi Cik Bunga Dan Lamb Grill ’ yang merupakan ‘signature dish’ bagi Selera Ramadan kali ini.

Bagi yang nak rasa sendiri keenakan bufet Ramadan di OKAD dengan keluarga atau rakan-rakan, OKAD menawarkan harga yang berpatutan kepada semua peringkat usia namun yang menariknya bagi pemegang Kad OKU boleh mendapatkan harga yang paling istimewa. Ini membuktikan bahawa OKAD amat prihatin kepada setiap masyarakat yang ada.

Nasi Serai & Daging Masak Lemak Hidangan Bangkit Selera Di Bufet Ramadan. Lepas Berbuka Boleh OOTD Kat Taman Indah! Nasi Serai & Daging Masak Lemak Hidangan Bangkit Selera Di Bufet Ramadan. Lepas Berbuka Boleh OOTD Kat Taman Indah! Nasi Serai & Daging Masak Lemak Hidangan Bangkit Selera Di Bufet Ramadan. Lepas Berbuka Boleh OOTD Kat Taman Indah! Nasi Serai & Daging Masak Lemak Hidangan Bangkit Selera Di Bufet Ramadan. Lepas Berbuka Boleh OOTD Kat Taman Indah! Nasi Serai & Daging Masak Lemak Hidangan Bangkit Selera Di Bufet Ramadan. Lepas Berbuka Boleh OOTD Kat Taman Indah! Nasi Serai & Daging Masak Lemak Hidangan Bangkit Selera Di Bufet Ramadan. Lepas Berbuka Boleh OOTD Kat Taman Indah!

Namun begitu , SOP (Standard of procedure ) yang ditetapkan oleh kerajaan tetap perlu dipatuhi. Tempat ini juga turut menawarkan pakej korporat yang menarik. Jadi jangan lepaskan peluang ya!

IKLAN

OKAD Event Space, Bukit Jelutong merupakan ‘one stop centre; bagi pelanggan untuk mengadakan pelbagai majlis seperti majlis perkahwinan, seminar, ulang tahun , majlis hari jadi dan pelbagai lagi termasuklah mengadakan bufet ramadan bertemakan “Cita rasa Malaysia” yang pastinya membuka selera pengunjung.

PAKEJ ISTIMEWA RAMADAN

Harga Bufet Ramadan 2022

Harga

RM 69 Dewasa

IKLAN

RM 39 Kanak-kanak / warga emas

Harga Khas OKU

RM 45 Dewasa

RM 39 Kanak-kanak

IKLAN

PAKEJ KORPORAT

  1. BELI 10 MEJA

PERCUMA :-

v 1 MEJA

v DISKAUN 10% UNTUK PEMBELIAN BERIKUTNYA

 

 

Sentiasa up to date tentang tempat healing dan relax dengan LIBUR.
Berlibur dan download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI