Sunway eMall 1

Sunway Malls bakal merealisasikan impian para pembeli-belah dengan pelancaran Sunway eMall, ia membawakan jenama-jenama yang dipercayai pengguna dari ketujuh-tujuh Sunway Malls (Rangkaian Pusat Beli-Belah Sunway) ke dalam talian.

Disediakan untuk seluruh negara dengan penghantaran PERCUMA, Sunway eMall kini mempersembahkan tujuh pusat beli-belah Sunway di dalam talian menerusi sebuah platform bagi membolehkan pengguna membeli-belah pada bila-bila masa, di mana-mana jua. Kini di hujung jari, pengguna dapat membeli-belah 24 jam, 7 hari seminggu dengan sepuas-puas hati dari kediaman masing-masing dengan lebih selesa dan selamat.

Bagi mereka yang ingin membeli-belah jenama-jenama kesukaan mereka, seperti membeli-belah di Sunway Malls, kini mereka boleh berbuat demikian dalam talian dengan kemudahan pesanan bergabung, maka pengguna boleh mendapatkan barangan yang mereka inginkan melalui SATU penghantaran sahaja!

Sunway Mall Perkenalkan Platform Beli-Belah Terbaik Seluruh Malaysia Menerusi Sunway eMall
Sunway Pyramid

Demi pengalaman dari dalam talian ke luar talian yang lebih sempurna, barangan yang dipesan juga boleh diambil sendiri oleh pengguna dari mana-mana pusat beli-belah Sunway yang dipilih. Ahli Sunway Pals dapat mengumpul mata ganjaran dan menebusnya melalui pembelian di kedai-kedai yang mengambil bahagian, samada di pusat membeli-belah Sunway atau atas talian di Sunway eMall.

Lebih daripada 200 kedai dalam pelbagai kategori seperti fesyen, kediaman, kecantikan, kesihatan dan kesejahteraan, makanan dan minuman, serta banyak lagi menawarkan khidmatnya. Antara jenama yang mengambil bahagian meliputi Huawei, L’Occitane, Aldo, Christy Ng, Hooga, Hazukido, Getha dan banyak lagi yang akan menyusul.

IKLAN
Sunway Mall Perkenalkan Platform Beli-Belah Terbaik Seluruh Malaysia Menerusi Sunway eMall
HC Chan, CEO of Sunway Malls _ Theme Parks

HC Chan, Ketua Pegawai Eksekutif Sunway Malls & Theme Parks menyatakan bahawa usaha ini tercetus atas dasar keinginan untuk membantu para peruncit dan pembeli-belah sementara negara kita terus berusaha untuk melandaikan keluk wabak semasa.

“Sejak tahun yang lalu, terdapat banyak perubahan yang telah kita saksikan, dan Sunway Malls juga ingin bergerak seiring dengan arus perubahan ini untuk membekalkan pengalaman yang lebih inovatif buat pembeli-belah.

“Sunway eMall merupakan jawapan kami bagi memenuhi perubahan sikap pengguna yang mungkin lebih cenderung untuk membeli-belah secara digital dan dari keselesaan rumah masing-masing, atau kerana batasan jarak fizikal – mereka kini boleh melakukannya dari hujung jari menggunakan telefon bimbit masing-masing, pada bila-bila masa, dan di mana-mana jua. Kami berharap langkah ini dapat menggembirakan pembeli-belah kami serta menawarkan mereka pengalaman yang lebih sempurna daripada kesemua pusat beli-belah kami, biarpun secara virtual,” ujar beliau.

IKLAN
Sunway Mall Perkenalkan Platform Beli-Belah Terbaik Seluruh Malaysia Menerusi Sunway eMall
Sunway Putra Mall

Untuk kemudahan tambahan, pengguna kini boleh membeli e-baucar daripada jenama-jenama yang mengambil bahagian di Sunway eMall untuk ditebus secara fizikal di pusat beli-belah Sunway atau dihadiahkan kepada insan tersayang. Bukan itu sahaja, Sunny, iaitu pembantu virtual Sunway eMall yang mesra juga sedia untuk membantu para pengguna pada bila-bila masa! Pembeli-belah boleh berkomunikasi dengan Sunny melalui fungsi chatbot jika mereka memerlukan sebarang bantuan.

Pelancaran rasmi Sunway eMall menandakan permulaan anjakan transformasi oleh Sunway Malls untuk memupuk inovasi berterusan melalui penyatuan pengalaman membeli-belah dalam talian dan luar talian berdasarkan landskap pusat beli-belah masa kini yang kian berubah.

Tawaran menarik buat semua

IKLAN

Menjelang pelancaran rasmi laman sesawangnya pada tanggal 27 Oktober, Sunway eMall akan mengadakan peraduan ‘Guess & Win’ dengan hadiah bernilai sehingga RM50,000 untuk menyingkap tawaran-tawaran menarik yang dapat dinikmati oleh pengguna setelah ia membuka tirai operasinya.

Sunway Mall Perkenalkan Platform Beli-Belah Terbaik Seluruh Malaysia Menerusi Sunway eMall
Sunway Velocity

Promosi pelancaran yang lain meliputi penghantaran PERCUMA serta diskaun eksklusif sehingga 70% sepanjang tempoh pelancaran tersebut. Ahli Sunway Pals yang membeli-belah di kedai peniaga Sunway Pals akan mendapat 5X mata Sunway Pals bagi pembelian mereka, dan pembeli-belah yang membelanjakan minimum RM100 di Sunway eMall dalam satu e-resit boleh menebus Sunway Lagoon Soy Sauce yang eksklusif di kaunter rencam pusat beli-belah Sunway berserta dengan Kod Promo RM5.

Banyak kelebihan lain menanti pembeli-belah yang mendaftarkan diri sebagai ahli Sunway eMall, yang melibatkan lebih banyak penebusan mata Sunway Pals, termasuk akses eVoucher yang mudah di ruang profil keahlian mereka, serta penjejakan pesanan. Para ahli juga akan menjadi golongan yang pertama untuk dibekalkan dengan maklumat mengenai promosi baharu melalui saluran e-mel.

Sebuah video mengisarkan Sunway eMall akan dimuat naik di laman sesawang dan platform media sosial Sunway eMall setelah ia dilancarkan secara rasmi. Untuk maklumat lanjut mengenai Sunway eMall atau sebagai persediaan untuk sesi membeli-belah digital anda, sila layari www.sunwayemall.com.

Sentiasa up to date tentang tempat healing dan relax dengan LIBUR.
Berlibur dan download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI