Bercuti dalam negara dengan keluarga tersayang menggunakan jalan darat memang menyeronokan. Lebih menyeronokkan sambil melancong anda berpeluang berpeluang memenangi hadiah pakej percutian percuma di seluruh Malaysia.

Jom Cuti-Cuti Malaysia. BHPetrol Belanja Anda!

Ada berita baik buat pengguna setia BHPetrol. Jenama ini telah bekerjsama dengan Tourism Malaysia menawarkan pakej hadiah percutian kepada pelanggan stesen minyak berkenaan untuk dimemenangi menerusi ‘Jom Cuti-Cuti Malaysia. BHPetrol Belanja!’

IKLAN

Jom Cuti-Cuti Malaysia. BHPetrol Belanja Anda!

IKLAN

Peraduan ini diadakan untuk menggalak rakyat Malaysia untuk melancong merentas negeri serta menikmati keindahan semulajadi dan juga tempat tarikan pelancong sedia ada di Malaysia sekali gus membantu menggalak dan merancakkan semula industri pelancongan negara yang terkesan akibat pandemik Covid-19.

IKLAN
  • Menerusi program itu, pakej percutian domestik bernilai RM4,000 setiap satu menanti 30 pemenang bertuah dengan hanya membelanjakan minimum RM30 bagi pembelian petrol atau barangan runcit di mana-mana stesen minyak BHPetrol di seluruh negara.
  • Pelanggan hanya perlu meleret eCard masing-masing atau menggunakan aplikasi berkenaan ketika melakukan pembelian tanpa perlu mengisi sebarang borang untuk tujuan penyertaan.
  • Orang ramai dialu-alukan untuk menyertai kempen ini dengan berbelanja di stesen minyak BHPetrol bermula 18 Ogos hingga 26 Oktober 2020.
  • Selain pakej percutian, turut tersedia adalah hadiah sagu hati berupa 10,000 mata ganjaran ePoints dan baucar tunai BHPetrol bernilai RM1,000 setiap satu selain 30 hadiah mingguan berupa penginapan percuma di rangkaian Hotel Royale Chulan terpilih.

Jom Cuti-Cuti Malaysia. BHPetrol Belanja Anda! Jom Cuti-Cuti Malaysia. BHPetrol Belanja Anda! Jom Cuti-Cuti Malaysia. BHPetrol Belanja Anda! Jom Cuti-Cuti Malaysia. BHPetrol Belanja Anda!

Bagi melayakkan diri menyertai peraduan ini, ahli eCard aya perlu membeli jumlah terkumpul minima RM30 produk minyak atau barangan runcit di mana-mana stesen BHPetrol. Pengguna eCard fizikal akan mendapat 1 peluang penyertaan dan ahli eCard berdaftar melalui applicaksi talian eCard mendapat 3 peluang. Untuk keterangan lanjut, anda boleh layari www.bhpetrol.com.my. Jom cuba! Mana tahu anda bernasib baik. Tapi pastikan anda menjadi ahli eCard dahulu.

Sentiasa up to date tentang tempat healing dan relax dengan LIBUR.
Berlibur dan download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI