Bila nak travel, kasut antara kelengkapan yang perlu dititik beratkan. Kasut yang dipilih untuk dibawa ketika bercuti atau melancong perlulah selesa dan cantik untuk digayakan setiap masa.

Nak tampil lebih berfesyen dan bergaya sepanjang percutian? Hush Puppies memperkenalkan koleksi kapsul Super-J edisi terhad

Kini kasut tidak lagi berfungsi sebagai alas kaki sahaja, sebaliknya ia menjadi salah satu pelengkap fesyen agar pemakai tampak lebih bergaya. Jenama kasut yang terkenal dengan fesyen kasut kasual Hush Puppies memperkenalkan koleksi baru mengikut gaya terkini namun mengekalkan keselesaan.

Lebih Selesa Dengan Super J Bila Travel, Hush Puppies Perkenal Kasut Koleksi Edisi Terhad. Baru Onz Nak OOTD Masa Bercuti!

Koleksi kasut baru Super-J Hush Puppies dinamakan sempena maskot terkenal jenama itu, Jason. Ia mempunyai pelbagai koleksi kasut bergaya dan selesa, termasuk yang terkini: edisi terhad Betsy yang merupakan lambang gaya jalanan.

Koleksi Betsy yang direka khusus untuk golongan wanita tampil dengan rekaan kasut sneaker serba putih yang sentiasa mendapat sambutan luar biasa sejak sedekad yang lalu. Sebagai jenama yang dipercayai ramai, Hush Puppies membuat inovasi terkini mengikut citarasa peminatnya.

IKLAN

Lebih Selesa Dengan Super J Bila Travel, Hush Puppies Perkenal Kasut Koleksi Edisi Terhad. Baru Onz Nak OOTD Masa Bercuti!

Berasaskan gaya klasik asas, rekaan terkini koleksi terhad ini memberi fokus kepada gaya, keselesaan dengan harga yang berpatutan. Dihasilkan menggunakan teknologi berkualiti untuk memastikan ia mengikut fesyen terkini namun tetap selesa disarung di kaki.

Betsy diperkenalkan dalam dua warna pilihan iaitu emas dan hijau dan ia diserlahkan dengan cetakan grafik yang memberikan gaya sentuhan ceria. Kelainan kasut ini ditampilkan dalam rekaan tidak sepadan iaitu sebelah kasut mempunyai tali dan sebelah lagi tanpa tali – gaya ini dapat menampilkan kelainan pada si pemakai. Setiap pasang dilengkapkan dengan logo jenama serta perkataan Super-J yang dicetak menggunakan tulisan tangan.

IKLAN

Lebih Selesa Dengan Super J Bila Travel, Hush Puppies Perkenal Kasut Koleksi Edisi Terhad. Baru Onz Nak OOTD Masa Bercuti!

 

Koleksi Betsy berharga RM269 sepasang, serta didatangkan dengan sekaki payung edisi terhad dan mempunyai reka bentuk grafik yang senada dengan kasut.

IKLAN

Aksesori hijau beraksen dengan koleksi logo berwarna emas dan putih menghasilkan gabungan yang menarik. Tidak kira sama ada anda peminat warna emas atau hijau, Hush Puppies mahukan anda sentiasa menjadi individu yang baik, berani, selesa dan jujur.

Koleksi kapsul Super-J Betsy edisi terhad boleh didapati  bermula dari 27 Oktober 2022 di semua stor Hush Puppies di seluruh negera. Anda juga boleh beli secara dalam talian di https://hushpuppies.my/.

 

 

Sentiasa up to date tentang tempat healing dan relax dengan LIBUR.
Berlibur dan download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI