Pi Pulau Pinang memang tak sah kalau tak food hunting, tapi selain makanan seperti nasi kandar, ada café menarik yang boleh anda cuba kalau dan sampai Penang!

The Vanilla Café by Kairos yang terletak di Kubang Semang, Pulau Pinang ini adalah kafe vanilla yang pertama di Malaysia.

Sambil Makan Boleh Melawat Ladang Mini Vanilla. The Vanilla Café, Penang Saji Makanan Berasaskan Vanilla, Segar Dari Ladang! Sambil Makan Boleh Melawat Ladang Mini Vanilla. The Vanilla Café, Penang Saji Makanan Berasaskan Vanilla, Segar Dari Ladang!

Siapa yang memang penggemar vanilla tempat ni memang untuk anda. Paling best, menu kat sini berasaskan vanilla dan iainya 100 peratus asli. Dah order makan anda boleh melawat ladang mini vanilla yang ada kat sini secara percuma.

Kalau singgah sini jangan lupa cuba:

Latte Vanila Premium

IKLAN

Smoothie Vanila Premium

Vanila Panas Premium

Tiramisu Vanila Premium

IKLAN

Aiskrim Vanila Premium

Sambil Makan Boleh Melawat Ladang Mini Vanilla. The Vanilla Café, Penang Saji Makanan Berasaskan Vanilla, Segar Dari Ladang! Sambil Makan Boleh Melawat Ladang Mini Vanilla. The Vanilla Café, Penang Saji Makanan Berasaskan Vanilla, Segar Dari Ladang! Sambil Makan Boleh Melawat Ladang Mini Vanilla. The Vanilla Café, Penang Saji Makanan Berasaskan Vanilla, Segar Dari Ladang! Sambil Makan Boleh Melawat Ladang Mini Vanilla. The Vanilla Café, Penang Saji Makanan Berasaskan Vanilla, Segar Dari Ladang! Sambil Makan Boleh Melawat Ladang Mini Vanilla. The Vanilla Café, Penang Saji Makanan Berasaskan Vanilla, Segar Dari Ladang! Sambil Makan Boleh Melawat Ladang Mini Vanilla. The Vanilla Café, Penang Saji Makanan Berasaskan Vanilla, Segar Dari Ladang!

Tempat cantik, makanan pun unik, jadi kalau dah ke Pulau Pinang, jangan lupa singgah ya!

IKLAN

Sambil Makan Boleh Melawat Ladang Mini Vanilla. The Vanilla Café, Penang Saji Makanan Berasaskan Vanilla, Segar Dari Ladang! Sambil Makan Boleh Melawat Ladang Mini Vanilla. The Vanilla Café, Penang Saji Makanan Berasaskan Vanilla, Segar Dari Ladang! Sambil Makan Boleh Melawat Ladang Mini Vanilla. The Vanilla Café, Penang Saji Makanan Berasaskan Vanilla, Segar Dari Ladang! Sambil Makan Boleh Melawat Ladang Mini Vanilla. The Vanilla Café, Penang Saji Makanan Berasaskan Vanilla, Segar Dari Ladang!

Alamat: [The Vanilla Cafe by Kairos]

Lot 2, Permatang Pauh Agropark, Jalan Ara Kuda, 14400 Kubang Semang, Penang.

Gambar lebih cantik bila bawa camera ni time bercuti!

 

Sentiasa up to date tentang tempat healing dan relax dengan LIBUR.
Berlibur dan download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI