Sinonom dengan mangga harumanis, Perlis yang terletak di Utara Semenanjung Malaysia tidak kurang hebatnya. Mempunyai banyak tarikan yang menarik untuk dikunjungi antaranya Padang Besar, Wang Kelian dan banyak lagi.

Korang yang nak mencari homestay dengan suasana yang cukup tenang dan cantik, boleh menginap di Homestay Kebun Mangga Harumanis Wan Pa yang terletak di Kangar Perlis. Berada di kebun harumanis yang dikelilingi sawah padi, pemandangan kat sini memang tiada tolok bandingnya.

Staycation Di Kebun Mangga Harumanis Wan Pa, Lepak Santai Sambil Buat Aktiviti Best. Kalau Musim Dapat Layan Harumanis Sekali! Staycation Di Kebun Mangga Harumanis Wan Pa, Lepak Santai Sambil Buat Aktiviti Best. Kalau Musim Dapat Layan Harumanis Sekali! Staycation Di Kebun Mangga Harumanis Wan Pa, Lepak Santai Sambil Buat Aktiviti Best. Kalau Musim Dapat Layan Harumanis Sekali!

Terdapat 4 buah rumah yang ada di homestay ini dan setiap satunya mempunyai nama-nama yang cukup menarik iaitu Mat Yatim, Che Lian, Saadiah dan juga Wan Pa. Rumah yang ada di sana berkonsepkan tradisional dan juga moden. Paling penting ia kemas, bersih dan selesa.

IKLAN

Korang yang menginap di sini pasti rasa tenang dengan suasana kampung yang cukup mendamaikan. Waktu malam juga cukup selesa dan sejuk persis bercuti di tanah tinggi. Waktu pagi pun cantik siap ada awan karpet yang cantik. memang best!

Staycation Di Kebun Mangga Harumanis Wan Pa, Lepak Santai Sambil Buat Aktiviti Best. Kalau Musim Dapat Layan Harumanis Sekali! Staycation Di Kebun Mangga Harumanis Wan Pa, Lepak Santai Sambil Buat Aktiviti Best. Kalau Musim Dapat Layan Harumanis Sekali! Staycation Di Kebun Mangga Harumanis Wan Pa, Lepak Santai Sambil Buat Aktiviti Best. Kalau Musim Dapat Layan Harumanis Sekali! Staycation Di Kebun Mangga Harumanis Wan Pa, Lepak Santai Sambil Buat Aktiviti Best. Kalau Musim Dapat Layan Harumanis Sekali!

Tak bosan bila berada di sini kerana korang juga boleh melakukan banyak aktiviti yang ada disediakan. Lengkap dengan kolam renang, korang juga boleh berkayak di tasik kecil di sana.

IKLAN

Harga yang ditawarkan juga cukup berpatutan dan bermula dari RM150 sahaja untuk satu malam. Jadi kalau ke Perlis bolehlah menginap di sini dan rasai sendiri pengalaman bermalam di tengah kebun harumanis yang cukup sinonim dengan negeri Perlis itu.

Staycation Di Kebun Mangga Harumanis Wan Pa, Lepak Santai Sambil Buat Aktiviti Best. Kalau Musim Dapat Layan Harumanis Sekali! Staycation Di Kebun Mangga Harumanis Wan Pa, Lepak Santai Sambil Buat Aktiviti Best. Kalau Musim Dapat Layan Harumanis Sekali! Staycation Di Kebun Mangga Harumanis Wan Pa, Lepak Santai Sambil Buat Aktiviti Best. Kalau Musim Dapat Layan Harumanis Sekali! Staycation Di Kebun Mangga Harumanis Wan Pa, Lepak Santai Sambil Buat Aktiviti Best. Kalau Musim Dapat Layan Harumanis Sekali! Staycation Di Kebun Mangga Harumanis Wan Pa, Lepak Santai Sambil Buat Aktiviti Best. Kalau Musim Dapat Layan Harumanis Sekali!

IKLAN

Alamat: Kebun Mangga Harumanis Wan Pa, b1, Jalan Wang Ulu, 01000 Kangar, Perlis

 

 

Sentiasa up to date tentang tempat healing dan relax dengan LIBUR.
Berlibur dan download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI