Sunway melancarkan applikasi gaya hidup serba lengkap dan baharu iaitu Sunway Super App di edisi kedua Sunway Theme Parks Mega Roadshow dimana ia memaparkan pelbagai promosi dan pakej-pakej menarik dengan kerjasama rakan kongsi Sunway dan jenama tempatan.

Sunway Super App merupakan applikasi yang pertama di Malaysia,ia menawarkan produk dan perkhidmatan penguna dari keseluruhan 13 badan perniagaan Sunway termasuk Sunway Theme Parks, Sunway Malls, Sunway Property, Sunway Hotels & Resort dan Sunway Healthcare. Applikasi tersebut juga memberikan akses kepada lebih dari 1,500 rakan niaga Sunway dan peniaga runcit seperti Foodpanda, Grabmaid, The Lorry dan banyak lagi.

Sunway lancar applikasi “Super App” pertama di Malaysia, Macam-macam Ada!

Direka khas dengan ciri-ciri tumpuan pengguna yang memberi pengalaman yang lancar disetiap titik sentuhan, applikasi ini juga merupakan dompet digital bagi kemudahan transaksi tanpa tunai dan pembayaran secara pantas untuk tempat letak kereta pintar di seluruh pusat beli-belah dan premis Sunway. Di samping tawaran eksklusif aplikasi serta program menarik dan ganjaran tanpa had, pengguna akan menikmati manfaat program kesetiaan Sunway iaitu Sunway Pals untuk menebus mata ganjaran dalam aplikasi atau dengan peniaga yang mengambil bahagian.

“Sunway Super App ialah Super App gaya hidup pertama seumpamanya di Malaysia. Ia menghubungkan pengguna kepada produk dan perkhidmatan yang ditawarkan oleh ekosistem Sunway yang meluas – bahagian perniagaan Sunway kami serta lebih daripada 1,500 peruncit dan rakan kongsi perniagaan kami yang sedia ada.

Ini merupakan peristiwa penting bagi Sunway dalam meneruskan perjalanan transformasi digital kami. Ia sentiasa menjadi salah satu matlamat kami untuk menyediakan platform yang menawarkan pengguna kepada akses mudah dan lancar dengan faedah ekosistem kami yang meluas,” kata Kevin Khoo, Ketua Pegawai Informasi Kumpulan Sunway.

Sunway lancar applikasi “Super App” pertama di Malaysia, Macam-macam Ada!

IKLAN

Di Sunway Theme Parks Mega Roadshow, pengguna Sunway Super App dapat mengakses tawaran eksklusif daripada Sunway Theme Parks, Sunway eMall, Sunway Multicare Pharmacy dan banyak lagi yang hanya tersedia pada acara tersebut. Pameran itu akan diadakan di beberapa lokasi pada tarikh berbeza di seluruh Malaysia bermula dari 9 Februari sehingga 5 Mac 2023.

Pakej menarik bagi Night Park juga menanti anda, di mana anda bakal menyaksikan penampilan budaya barat dengan slogan “The Good, The Bad and The Wild”.

“Dengan kerjasama lebih daripada 50 jenama bagi memperkasakan perdagangan sosial melalui Super App milik Malaysia. Taman Tema Sunway sejak beberapa dekad yang lalu telah menawarkan hiburan bertaraf dunia dan menjadi mercu tanda utama untuk destinasi pelancongan di rantau ini.”

Sunway lancar applikasi “Super App” pertama di Malaysia, Macam-macam Ada!

“Sunway Theme Parks Mega Roadshow bertujuan untuk melibatkan pasaran pelancongan tempatan bersama-sama dengan rakan kongsi ejen pelancongan kami bagi mencari pasaran pakej percutian yang berpatutan dan destinasi berkualiti tinggi. Taman tema kami akan terus menjadi hab pelancongan di punca tertinggi di dalam bandar bersepadu Sunway.” kata Calvin Ho, Pengarah Eksekutif Taman Tema Sunway

IKLAN

Sunway lancar applikasi “Super App” pertama di Malaysia, Macam-macam Ada! Sunway lancar applikasi “Super App” pertama di Malaysia, Macam-macam Ada!

Tarikh Sunway Theme Parks Mega Roadshow

Sunway Pyramid Mall, Sunway City Kuala Lumpur

● 9 Februari 2023 hingga12 Februari 2023

IKLAN

AEON Mall Tebrau, Tebrau City Johor

● 14 Februari 2023 hingga 19 Februari 2023

Sunway Big Box Retail Park, Sunway City Iskandar Puteri, Johor

● 23 Februari 2023 hingga 26 Februari 2023

Sunway Carnival Mall, Penang

● 2 Mac 2023 hingga 5 Mac 2023

Sentiasa up to date tentang tempat healing dan relax dengan LIBUR.
Berlibur dan download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI