Kampung Baru kini sudah berusia 119 tahun dan merupakan penempatan awal penduduk di Kuala Lumpur. Terletak dilokasi yang strategik iaitu betul-betul di pusat bandaraya Kuala Lumpur, Kampung Baru merupakan lokasi yang menjadi tumpuan warga kota, pengunjung luar dan pelancong asing sebagai destinasi wajib singgah kerana jolokan syurga makanan.

Tersergam di tengah kawasan Kampung Baru terletaknya sebuah hotel yang menjadi bualan dan pilihan ramai pengunjung hari ini. Tamu Hotel and Suites KL adalah lokasi penginapan bertaraf empat bintang terletak di Jalan Abdullah merupakan mercu tanda Zikay Group.

Berhadapan dengan Tamu Hotel & Suite KL terletak Masjid Kampung Baru dan beberapa lokasi makan popular. Pengunjung boleh berjalan kaki terus dari hotel tersebut menuju ke tempat menarik yang terdapat di kampung Baru. Kemudahan pengangkutan awam juga mudah untuk diakses jika anda ingin ke destinasi lain seperti Kuala City Center (KLCC), Menara Kuala Lumpur.

Tamu Hotel and Suites KL menawarkan 276 bilik dan suite dengan pemandangan yang menarik dari jendela kamar berserta wifi percuma. Berada di dalam kamar yang berkonsep moden dan dikelilingi panorama kota pasti melekakan tetamu seketika.

Tamu Hotel & Suite KL Penginapan Mewah, View ‘Mahal’, Pada Harga Berpatutan. Sangat Berbaloi! Tamu Hotel & Suite KL Penginapan Mewah, View ‘Mahal’, Pada Harga Berpatutan. Sangat Berbaloi! Tamu Hotel & Suite KL Penginapan Mewah, View ‘Mahal’, Pada Harga Berpatutan. Sangat Berbaloi! Tamu Hotel & Suite KL Penginapan Mewah, View ‘Mahal’, Pada Harga Berpatutan. Sangat Berbaloi! Tamu Hotel & Suite KL Penginapan Mewah, View ‘Mahal’, Pada Harga Berpatutan. Sangat Berbaloi! Tamu Hotel & Suite KL Penginapan Mewah, View ‘Mahal’, Pada Harga Berpatutan. Sangat Berbaloi!

Kemudahan-kemudahan lain yang turut disediakan termasuklah restoran, lounge, gimnasium, dan kolam renang infiniti berlatar belakangkan bangunan pencakar langit.

IKLAN

Tamu Hotel & Suite KL Penginapan Mewah, View ‘Mahal’, Pada Harga Berpatutan. Sangat Berbaloi!

Selain itu, kemudahan bilik-bilik mesyuarat dan dewan besar bagi meraikan majlis perkahwinan turut disediakan.

Tamu Hotel & Suite KL Tawarkan View ‘Mahal’

Bagi pengunjung yang suka akan masakan tempatan dan asli bolehlah berkunjung ke restoran Suasana@27 yang menawarkan pelbagai pilihan sajian yang lazat daripada air tangan chef berpengalaman. Sambil menjamu selera anda boleh menyaksikan panorama bandaraya Kuala Lumpur yang begitu indah.

IKLAN

Tamu Hotel & Suite KL Penginapan Mewah, View ‘Mahal’, Pada Harga Berpatutan. Sangat Berbaloi! Tamu Hotel & Suite KL Penginapan Mewah, View ‘Mahal’, Pada Harga Berpatutan. Sangat Berbaloi!

Ruang makan peribadi turut disediakan untuk anda yang ingin merancang untuk membuat majlis kejutan atau sambutan hari istimewa bersama yang tersayang. Sky Lounge, terletak di aras 40 dilengkapi dengan pelbagai menu di samping memaparkan pemandangan sekitar. Untuk makluman, penginapan di sini tidak menyediakan sebarang hidangan alkohol untuk tetamu. Dek kerana itu, penginapan di sini menjadi pilihan ramai tetamu beragama Islam kerana konsep mesra muslim yang ditawarkan.

Tamu Hotel & Suite KL Penginapan Mewah, View ‘Mahal’, Pada Harga Berpatutan. Sangat Berbaloi! Tamu Hotel & Suite KL Penginapan Mewah, View ‘Mahal’, Pada Harga Berpatutan. Sangat Berbaloi!

Paling istimewa, kolam renang infiniti yang terletak di aras 14 membolehkan pengunjung menikmati suasana santai dan pada masa sama dapat menyaksikan pemandangan kota raya Kuala Lumpur. Kolam renang ini dijuga diasingkan kepada beberapa bahagian tertentu iaitu kolam dewasa bahagian lelaki, kolam dewasa bahagian wanita dan kolam untuk kanak-kanak.

IKLAN

Tamu Hotel & Suite KL Penginapan Mewah, View ‘Mahal’, Pada Harga Berpatutan. Sangat Berbaloi! Tamu Hotel & Suite KL Penginapan Mewah, View ‘Mahal’, Pada Harga Berpatutan. Sangat Berbaloi!

Jangan lepaskan peluang untuk ‘melepak’ di sini sehingga matahari terbenam untuk melihat sendiri keindahan senja di kota.

Tamu Hotel & Suite KL Penginapan Mewah, View ‘Mahal’, Pada Harga Berpatutan. Sangat Berbaloi!

Sempena ulangtahun pertama Tamu Hotel & Suite, dapatkan harga promosi bilik penginapan serendah RM190 berserta sarapan untuk dua orang atau dengan pakej RM290 untuk penginapan dua orang berserta sarapan dan juga makan malam. Untuk tempahan dan pertanyaan whatsapp +60162266844 (En Shaik) atau hubungi +601163883599. Jangan lepaskan peluang ini untuk menginap di hotel bertaraf empat bintang, ‘view mahal’, namun pada harga yang berpatutan.

Hubungi: Tamu Hotel 
& Suites, 
Kuala Lumpur | 120 Jalan Raja Abdullah, Kampong Bharu 50300, Kuala Lumpur | No Telefon : +603 2603 1999 | Email : enquiry@tamuhotel.com | www.tamuhotel.com

Sentiasa up to date tentang tempat healing dan relax dengan LIBUR.
Berlibur dan download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI