Bagi anda yang sudah merancang untuk merentas negeri menggunakan perkhidmatan kereta api pada bulan Julai ini, disarankan membuat pembelian tikel lebih awal. Ini bagi mengelakkan semua agenda anda terganggu dek kahabisan tiket kereta api.

Tiket ETS, KTM Antarabandar Perjalanan 1 Hingga 14 Julai 2020 Mula Dijual

Tiket Perkhidmatan Tren Elektrik (ETS) dan KTM Antarabandar bagi perjalanan 1 hingga 14 Julai 2020 telah dibuka untuk jualan mulai 25 Jun 2020.

IKLAN

Tiket ETS, KTM Antarabandar Perjalanan 1 Hingga 14 Julai 2020 Mula Dijual

IKLAN

Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) dalam satu hantaran di laman Twitter rasminya menyatakan jadual waktu sedia ada masih dikekalkan dengan tambahan enam lagi perkhidmatan ETS pada setiap hari Jumaat, Sabtu dan Ahad, bermula Jumaat ini.

IKLAN

Tiket ETS, KTM Antarabandar Perjalanan 1 Hingga 14 Julai 2020 Mula Dijual Tiket ETS, KTM Antarabandar Perjalanan 1 Hingga 14 Julai 2020 Mula Dijual Anda (pengguna) dinasihatkan membuat pembelian tiket menerusi www.ktmb.com.my atau aplikasi KTMB MobTicket. Bagi pelanggan yang ingin mendapatkan maklumat lebih lanjut, boleh melayari laman sesawang yang sama atau menghubungi pusat panggilan KTMB di 03-22671200 atau e-mel ke callcentre@ktmb.com.my

Sumber: Twitter KTM Berhad 

Sentiasa up to date tentang tempat healing dan relax dengan LIBUR.
Berlibur dan download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI