Dengan 27 pawagam di seluruh negara, MBO Cinemas meraikan pelancaran cawangan utama mereka – MBO Starling, bersama rakan artis tempatan mereka. Pada malam itu, pawagam MBO bersedia untuk mencipta semula industri perfileman Malaysia.

Acara “MBO Stellar Night” mengalu-alukan beratus ahli industri hiburan Malaysia yang dijemput secara eksklusif ke The Starling Mall @ Uptown untuk tayangan perdana filem “War for the Planet of the Apes” dan pesta yang memaparkan DJ Tiana, Pat K dan Joey G.

IKLAN

Ketua Pegawai Eksekutif MBO, Encik Lim Eng Hee, berkongsi inspirasinya di sebalik MBO baru, berkata, “Kami membina MBO Starling dengan tujuan untuk mengubah penyampaian industri perfileman kepada penonton; Kami ingin mencipta sebuah panggung wayang yang memberikan pengalaman yang lebih mendalam serta pengalaman yang menyeluruh berbanding apa yang telah ditawarkan kepada penonton dengan cara yang sama untuk sedekad yang lalu.”

IKLAN

Apa yang telah dibentangkan oleh MBO pasti mengubah industri. Ia adalah inovatif dan baru; mengambil kira setiap bahagian sosioekonomi; banyak perbincangan idea dan usaha telah dimasukkan ke dalam perancangan panggung MBO untuk memastikan mereka dapat memenuhi keperluan pengguna yang berbeza.

IKLAN

Selain daripada dewan pawagam Big Screen dan Premiere, MBO juga telah mencipta MBO Kecil, sebuah dewan pawagam yang didedikasikan untuk kanak-kanak. Selain daripada itu, mereka juga telah reka dewan pawagam MX4D, sebuah lobi skrin perak yang mengasyikkan, di mana para pawagam tidak hanya mendapat peluang untuk menonton filem, tetapi juga dapat menjadi sebahagian daripada filem oleh kerana pergerakan dan impak yang dipadankan dengan aktiviti skrin.

Sentiasa up to date tentang tempat healing dan relax dengan LIBUR.
Berlibur dan download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI