Kalau sebut sahaja Sepang, pasti ramai yang menggambarkan Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA), tapi sebenarnya banyak lagi tempat menarik untuk explore di sekitarnya.

Terbaharu di Sepang, Sunset Paradise @Sepang port untuk korang datang bercuti hujung minggu. Ada banyak tarikan di sini yang boleh korang teroka.

Port Insta-Worthy Untuk Geng OOTD, Sunset Paradise Di Sepang Tarikan Baru Nak Terjah! Port Insta-Worthy Untuk Geng OOTD, Sunset Paradise Di Sepang Tarikan Baru Nak Terjah! Port Insta-Worthy Untuk Geng OOTD, Sunset Paradise Di Sepang Tarikan Baru Nak Terjah! Port Insta-Worthy Untuk Geng OOTD, Sunset Paradise Di Sepang Tarikan Baru Nak Terjah!

Bukan sahaja sesuai untuk korang yang suka OOTD, malah untuk seisi keluarga.

Terletak berdekatan dengan Hotel Avani Sepang, Goldcoast, tempat ini boleh dikunjungi tanpa bermalam, tapi kalau yang nak luangkan lebih masa kat sini ada banyak chalet dan hotel yang korang boleh menginap.

Port Insta-Worthy Untuk Geng OOTD, Sunset Paradise Di Sepang Tarikan Baru Nak Terjah! Port Insta-Worthy Untuk Geng OOTD, Sunset Paradise Di Sepang Tarikan Baru Nak Terjah! Port Insta-Worthy Untuk Geng OOTD, Sunset Paradise Di Sepang Tarikan Baru Nak Terjah!

Apa yang ada dekat sini:

Ada Dinosaur Park

IKLAN

Ada Panda Park

Thai Restorant Tom Yam yang padu giler

Makan sambil layan view sunset yg superb

Ada Funfair konpem anak2 x nak balik

IKLAN

Boleh mandi manda di Pantai

Minum Sunset Kopi rasa premium coffe

Banyak Instagrammable Spot dekat sini

Ada pelbagai jenis ride

IKLAN

Waktu Malam meriah dengan lampu LED

Fireshow setiap jumaat malam

Alamat: Sunset Paradise@sepang, Pantai Bagan Lalang, Sebelahan Avani Sepang Goldcoast.

Port Insta-Worthy Untuk Geng OOTD, Sunset Paradise Di Sepang Tarikan Baru Nak Terjah!

Port Insta-Worthy Untuk Geng OOTD, Sunset Paradise Di Sepang Tarikan Baru Nak Terjah! Port Insta-Worthy Untuk Geng OOTD, Sunset Paradise Di Sepang Tarikan Baru Nak Terjah!

Kredit: Negeri Sembilan Kini

 

Sentiasa up to date tentang tempat healing dan relax dengan LIBUR.
Berlibur dan download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI