Disebabkan wabak pandemik, nak keluar bercuti ke luar negara tidak dibenarkan ketika ini. Ada yang rindu nak ke Bandung? Anda perlu lupakan percutian ke Bandung seketika, namun di Noghori Sombilan pun tak kurang hebatnya, ada satu lokasi 'mirip' port popular di Bandung.

ATV Kg Jkin Extreme Park, terletak di laluan lama Seremban – Kuala Pilah, atau di kenali sebagai Bukit Putus yang berdekatan Ulu Bendul. Nak bergambar ala-ala macam kat bandung? Anda boleh datang singgah ke sini.

Sumber: Rabiahtul Asma

IKLAN

Tempat ini memang sesuai bagi orang yang sukakan nature dan aktiviti extrem. Memang kena dengan jiwa sis.

Antara aktiviti yang ada

IKLAN
  • Flying fox
  • Hiking bukit putus
  • Rock climbing
  • Buaian extreme
  • MTB fun ride
  • Aktiviti air ( gelongsor air & monkey zipline)
  • ATV













IKLAN

Nak lagi best dan jimat boleh ambik pakej menginap + free aktiviti. Antara penginapan yg ada:

  • Cendana (Rumah hobbit)
  • Rumah hobbit ( Rumah bawah tanah)
  • Rumah pokok
  • Chalet
  • Dorm
  • Bilik

Sis nak ambik pakej rumah hobbit bawah tanah tapi sebab dah full, so ambik bilik saja. Pakej yang sis ambik penginapan Rm 130 (weekday) untuk dua orang dan yg paling best free aktiviti air, monkey zipline, gelongsor air & buaian, buaian extreme & flying fox, dan sarapan utk dua org. Nak tahu lebih lanjut tentang pakej-pakej ini try ke Facebook ATV KG JKIN