Jika anda mahu berehat seketika, apa kata anda lapangkan dada dan merancang untuk ke beberapa tempat menarik nun di Pulau Lagenda, Langkawi.

Menginap di hotel atau resort tepi pantai, sudah menjadi kebiasaan pelancong di Langkawi. Nak cuba penginapan percutiaan unik, berbeza dan istimewa di Langkawi? Cuba ke Temple Tree Resort Langkawi. Lokasi ini merupakann hidden gem di pulau ini tau..ramai tak tahu! Resort ini menempatkan beberapa buah rumah kayu Melayu yang diberi sentuhan moden kontemporari dan merupakan lokasi ideal untuk mereka yang mencari ketenangan.

Foto: Temple Tree Resort, Langkawi

Melalui perkongsian di Facebook Hang Dhamin, foto-foto pengalamannya bercuti di resort ini kelihatan begitu menarik.

IKLAN

Secebis kenangan di Temple Tree Resort, Langkawi.

Aku nak suggest korang yang nak pergi Langkawi untuk try stay kat sini. Teruja wei masa aku stay kat sini. Tenang je rasa
Konsep dia traditional house + modern furniture buatkan korang dapat rasa vibes cantik dan selesa tu bersekali. Ada 8 jenis rumah dan pelbagai jenis bilik. Boleh pilih ikut citarasa korang.

  • Ditambah dengan kecantikan infinity pool yg cantik tu. Seharian aku duduk kat sini sayang nak keluar haha.
  • Best lagi Internet laju dan ada Netflix. Ape lagi ko nak? Haritu kitorang siap dapat free upgrade lagi. Rezeki betul.
  • Harga macam biasa la boleh direct terus dengan diorang sekarang kan lebih murah kalau direct sbb ade promo pkpp ni kan. Tapi haritu kami through Agoda still murah jugak. Ni lah masanya nak duduk resort mahal dengan harga yang murah.

Menarik! Jom cuti-cuti ke Pulau Langkawi..

Klook.com