Santa Grand Signature Kuala Lumpur dibuka Sabtu lalu menandakan hartanah Malaysia kedua untuk Santa Grand Hospitality Sdn Bhd. Terletak berhampiran dengan Stesen LRT Dang Wangi di sepanjang Jalan Ampang dan dalam jarak berjalan kaki ke Pusat Beli-belah Suria KLCC dan Pusat Konvensyen Kuala Lumpur.

Alami pesona Peranakan kerana bahagian dalam bangunan dipenuhi dengan reka bentuk Peranakan di tengah-tengah bangunan tinggi moden mengekalkan jenama warisan dari Singapura. Sama ada untuk datang bercuti atau lawatan perniagaan, keduanya sesuai untuk anda.

Santa Grand Signature Kuala Lumpur Di Buka Secara Rasmi, Penginapan Selesa Di Tengah Kota, Dekat Dengan Tarikan Lain!

Santa Grand Signature Kuala Lumpur menyambut tetamunya dengan gabungan reka bentuk dalaman Peranakan yang menarik. Semasa anda melangkah ke lobi, Hiasan perabot moden dan mempesonakan serta dekorasi rekaan Peranakan yang cantik mengembalikan nostalgia warisan Nyonya.

Turut dilengkapi kemudahan lain, hotel ini juga mempunyai gim, kolam renang dengan pemandangan KL Tower, Sky Lounge, Café, Sauna dan banyak lagi.

IKLAN

Santa Grand Signature Kuala Lumpur Di Buka Secara Rasmi, Penginapan Selesa Di Tengah Kota, Dekat Dengan Tarikan Lain!

Paling best kedudukan hotel ini yang berdekatan dengan tarikan-tarikan lain di KL. Hanya berjalan kaki ke Menara Berkembar Petronas, Pusat Beli-belah Suria KLCC, Pusat Konvensyen Kuala Lumpur, Hutan Eko KL dan Menara KL. Boleh diakses dengan pengangkutan awam seperti LRT dan Monorel. Penginapan di sini memang berbaloi!

IKLAN

 

 

IKLAN

 

 

 

 

Sentiasa up to date tentang tempat healing dan relax dengan LIBUR.
Berlibur dan download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI