Khas buat kaki wayang, Paragon Cinema kembali beroperasi bermula 26 November 2020 di kawasan ‘hijau’ dan bebas daripada wabak COVID-19.

Antara lokasi cawangan Paragon Cinema yang mula dibuka ialah:

  • KTCC MALL
  • Batu Pahat Mall
  • Alor Star Mall

Paragon Cinemas Kembali Beroperasi Di Lokasi Hijau. Paragon Cinema KTCC Mall Terengganu Kekal Asing Tempat Duduk Berjantina Paragon Cinemas Kembali Beroperasi Di Lokasi Hijau. Paragon Cinema KTCC Mall Terengganu Kekal Asing Tempat Duduk Berjantina

Terengganu terus menjadi satu-satunya negeri yang melaksanakan pengasingan tempat duduk lelaki dan wanita dalam pawagam. Pembukaan outlet Paragon Cinema di KTCC Mall,  menjadikan ia sebagai pawagam ketiga di Terengganu selepas LFS Cinema dan TGV Cinema sekali gus turut melaksanakan pematuhan syariah melalui pengasingan tempat duduk.

IKLAN

Pawagam ini menempatkan 10 buah dewan tayangan dengan muatan sehingga 232 kerusi bagi kapasiti satu dewan ATMOS. Paling menarik, ia turut memiliki satu dewan skrin gergasi dengan saiz skrin sebesar 18 meter memuatkan 276 kerusi menjadikan Hall 10 Paragon Cinema Kuala Terengganu ini adalah antara yang terbesar di Pantai Timur dengan jumlah kerusi sebanyak 1516 kerusi.

Selain itu, Paragon Cinema turut menyediakan kemudahan untuk pelanggan OKU ddengan tempat duduk khas disediakan untuk golongan OKU dan ramp khas di setiap dewan tayangan. Ia selaras matlamat pawagam tersebut untuk menyediakan tempat hiburan keluarga secara holistik tanpa mengira status.

IKLAN

Paragon Cinemas Kembali Beroperasi Di Lokasi Hijau. Paragon Cinema KTCC Mall Terengganu Kekal Asing Tempat Duduk Berjantina Paragon Cinemas Kembali Beroperasi Di Lokasi Hijau. Paragon Cinema KTCC Mall Terengganu Kekal Asing Tempat Duduk Berjantina Paragon Cinemas Kembali Beroperasi Di Lokasi Hijau. Paragon Cinema KTCC Mall Terengganu Kekal Asing Tempat Duduk Berjantina Paragon Cinemas Kembali Beroperasi Di Lokasi Hijau. Paragon Cinema KTCC Mall Terengganu Kekal Asing Tempat Duduk Berjantina Paragon Cinemas Kembali Beroperasi Di Lokasi Hijau. Paragon Cinema KTCC Mall Terengganu Kekal Asing Tempat Duduk Berjantina

IKLAN

Walaubagaimanapun, pematuhan prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) tetap perlu dipatuhi di mana setiap pengunjung akan melalui saringan gejala terlebih dahulu di pintu masuk pawagam dan dikehendaki untuk mengimbas QR Code MySejahtera. Pemakaian penutup hidung dan mulut serta Penjarakan fizikal semasa beratur di kaunter tiket dan ketika menonton wayang juga diwajibkan.

Paragon Cinemas Kembali Beroperasi Di Lokasi Hijau. Paragon Cinema KTCC Mall Terengganu Kekal Asing Tempat Duduk Berjantina

Foto: FB Paragon Cinema | Sumber: Portal Rasmi Kerajaan Negeri Terengganu

Sentiasa up to date tentang tempat healing dan relax dengan LIBUR.
Berlibur dan download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI