Berita baik untuk korang yang lahir pada bulan Ogos! Pusat peranginan terkenal, Resort World Genting memberikan tiket percuma kepada 57 orang setiap hari untuk memasuki Taman Tema terbaru dan terbesar di Asia, Genting Skyworlds.

Untuk korang yang dilahirkan pada bulan kemerdekaan ini jangan lepaskan peluang untuk mendapat tiket percuma bagi tempoh lawatan sehari dan boleh dituntut di kaunter masuk yang terletak di Genting Highlands.

Tiket Percuma Ke Genting SkyWorlds Untuk Korang Yang Lahir Bulan Ogos. Jom Redeem!

IKLAN

Tunjuk sahaja kad pengenalan atau pasport korang di kaunter tiket, 57 pengunjung pertama yang bertuah dan lahir pada bulan Ogos akan diberikan tiket percuma.

Terma & Syarat

IKLAN
  • Promosi ini sah dari 01 – 31.08.2022 sahaja.
  • Promosi ini terhad kepada 57 tetamu pertama setiap hari yang menebus promosi ini di Kaunter Tiket yang terletak di Taman Tema Genting SkyWorlds.
  • Untuk menebus Tiket 1 Hari Genting SkyWorlds (Tiket) percuma, tetamu mesti lahir pada bulan Ogos. Tunjukkan NRIC/pasport anda yang sah di Kaunter Tiket.
  • Promosi ini terhad kepada satu (01) penebusan bagi setiap kad pengenalan/ pasport.
  • Ride tertentu, tarikan, hiburan, restoran atau tawaran lain mungkin tidak tersedia, diubah suai atau beroperasi pada kapasiti yang dikurangkan dalam tempoh ini.
  • Untuk mengikuti perkembangan terkini waktu operasi, jadual hiburan secara langsung, ride dan tarikan yang tersedia, muat turun aplikasi mudah alih Genting SkyWorlds.
  • Sebarang penukaran tarikh untuk tiket percuma tidak akan dilayan.
  • Tiket tidak boleh dipindah milik, tidak boleh dijual semula, ditukar dan/atau tidak boleh dikembalikan dalam apa jua keadaan, termasuk faktor di luar sebarang keadaan termasuk faktor luar kawalan munasabah (cth.: jerebu, cuaca buruk, rusuhan atau mogok) dan akan batal jika diubah, dicemari dan/atau diusik.
  • Semua pengunjung mesti mematuhi terma dan syarat yang ditetapkan dalam www.gentingskyworlds.com/rules-regulations.
  • Terma dan syarat operasi lain mungkin dikenakan.

Tiket Percuma Ke Genting SkyWorlds Untuk Korang Yang Lahir Bulan Ogos. Jom Redeem! Tiket Percuma Ke Genting SkyWorlds Untuk Korang Yang Lahir Bulan Ogos. Jom Redeem!

Promosi yang dijalankan ini sah sepanjang bulan Ogos ini, jadi yang lahir pada bulan ini jangan lepaskan peluang ya! Cepat pergi redeem tiket boleh lah korang main sampai puas sempena bulan ulang tahun korang!

IKLAN

Sumber: Resort World Genting

 

Sentiasa up to date tentang tempat healing dan relax dengan LIBUR.
Berlibur dan download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI